Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
krásný a velmi kvalitní provedení stolku a ještě za výbornou cenu, velká spokojenost!!
Krásný desing
- Pěkný stůl
- Cena = kvalita, ale dostačující
- Jednoduchá montáž
- Při plném rozložení méně stabilní
Šikovný malý stůl, který se dá ještě rozložit.
ano
- Mám malý byt a rozložení celého stolu např. na svátky a jeho poloviční rozložení v průběhu roku a možnost úplného složení do tzv. komody je opravdu super vychytávka a šuplík a skříňka po obou stranách stolu nemá chybu. Je to super stůl.
- Rychlá montáž , pevný stůl
Produkt nebyl doručen z důvodu, že se u dodavatele již nevyrábí, přestože na stránkách ho prodejce nabízí.
- horní deska je ze 3 kusů a vzor dubu nesedí ani na jednom,nevypadá to hezky
Stůl je pěkný, odpovídá nabídce, jednoduchá montáž. Jsem spokojená.
- Jednoduchá montáž
- snadné rozkládání
raději než černé sklo bych upřednostnila čiré sklo
- opravdu masivni stul
- navod pouze v polstine
- bez informaci jak se o desku z masivu starat
- deska neni predvrtana, tzn, ze zakaznik si musi sam na desce stolu nejprve rozmerit body kam podstavec stolu privrta
Pomerne kvalitni stul za dostupne penize s mensimi nedostatky, pro zrucnejsi zakazniky (nutne rozmerit body pro upevneni podstavce na desku stolu) bez navodu a instrukci o udrzbu
Krásný a moderní design
- Dobra kvalita
- Rychlé dodání, dobrá komunikace
- Stůl byl bohužel na jedné stříbrné noze poškozený. Nohy jsou z velmi měkkého materiálu a jedna noha byla promacknuta. Bohužel jsme to zjistili až jsme ho smontovali.Mrzi mě to, je to zrovna ze strany která je vidět. Ponechali jsme si ho, protože při představě, že stůl zase rozmontovat,zabalit (je moc těžký celoskleneny)a posílat zpět by bylo docela problematické a taky bylo docela drahé poštovné.
- je praktický do malého prostoru
- Pěkné provedení.
Pěkný stůl, za slušnou cenu.
- Stůl má pěkný design
- Vrchní deska ošetřena folii proti poškození
- Stůl je lehký, pokud se někdo opře, jezdí po kuchyni
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »