Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
- jednoduchá montáž
krasny design a zadna preklizka ala IKEA
Nerezové nohy by mohly být z pevnějšího materiálu.
pevný stůl se zaoblenými rohy, vyhovuje mi i rozměry a cenou.
hezký vhled, výhodou jsou zaoblené rohy, velký výběr barev, která člověku vyhovuje a která se mu hodí, cena
Naprostá spokojenost..Jsem žena a nikdy jsem koupený nábytek nekompletovala sama ...ale tento stůl jsem si složila podle návodu zcela sama.. Paráda.. klobouk dolů a palec nahoru.. určitě váš obchod doporučuji všem..
- bytelná kontrukce
- dobrá velikost
- hezký design
- když se o stůl někdo víc opře, mohl by se urvat
- žádné
- dlouhá doba dodání stolu, museli jsme objednat u jiné firmy ale jinak jsme se stolem spokojeni
- výhoda je skladnost
Mám rád přírodní materiály, zvláště nábytek z masivu
- Designový stůl do menšího bytu, který poslouží jako malý jídelní stůl nebo kávový stolek
- Čistý vzhled
- Skandinávský styl
- Po jednoho max. dva lidi
- Snadná údržba, hladký povrch desky stolu.
- Při sezení na židli se po přisunutí nevejdou nohy pod kovové špricle, což mě mrzí, musí se sedět u stolu bokem.
- Náročnější složení
Jeden z mála kulatých stolů o průměru 60 cm, v interiéru je velmi zajímavý. Bohužel hlavní nevýhodou je, že se ke stolu nezasunete, to jsem při koupi nevěděla, takže to bylo nemilým překvapením. Po náročnějším složení jsem nechtěla řešit rozkládání, balení a vracení, tak jsem si stůl ponechala. Po roce užívání slouží skvěle a je skvělý doplněk bytu.
- Snadná montáž
Hezky
- Rychlé doručení.
- Dírky na kolíčky byly moc hluboké a tím pádem nešly nohy stolu dostatečně upevnit k desce a znova se kolíčky nedaly ani vytáhnout.
- má moderní vzhled a kvalitní provedení
- elegantní
- dostatečně velký na odložení drobnějších věcí
- kvalitní zpracování
- trochu náročná montáž, potřeba druhé osoby
Vhodný do malé kuchyně, při rozložení, které je zcela jednoduché, poslouží i při početnější návštěvě. Stejně jako židle je "festovní".
Moc spokojeni
Zboží mě zatím nebylo dodáno,chápu doba kovidová.
- skvělý sortiment nábytku vysoké kvality a příznivé ceny. Dosavadní zkušenosti jsou výborné, nábytek je technicky dobře vymyšlený a kvalitně vyrobený
Jsem velice spokojena. Děkuji.