Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
- Praktický,elegantní a levný
Produkt přišel poskozeny,promacknuta noha na obou stranách.
Je to přesně stolek, který jsem si přála. Má akorát takovou hloubkou 45cm která je tak akorát do malého bytu. Výška jako normální stůl. Má dva šuplíky, které se dají použít na cokoli. Může stát v úzké předsíni, v malé ložnici nebo kdekoliv. Montáž je velmi jednoduchá, zvládne ji i začátečník. Takže za mě moc dobrý a je dřevěný a lehký. Používám ho pod mikrovlnnou troubu a varnou konvicí, které mi překážely na kuchyňské lince.
- židle DESI a stul BT6777TR3 jsou identická.
- dobrý stůl
doporučuji
vyhovuje všemi směry
Jsem spokojena
- Stůl je moc pěkný, lesk je vysoký
- docela stabilní
- kovové tyčky, které drží nohy stolu uvnitř klepou
- spodní strana desky stolu není nijak ošetřená, ze spodu špinavá
Za takové peníze hezký stůl, s drobnými nedostatky jsme počítali, ale máme ho na přechodnou dobu, takže jsme spokojeni. Parády udělá dost!
Krásný stůl do synova pokoje na skládání Lega :-)
Reakce obchodu Lakšmi - indický nábytek
Děkujeme :-)
- Stůl je velmi šikovný.
- Stôl je nádherný, som veľmi spokojná.
- Kvalitni provedeni
Stůl vhodný na letní dny na balkon.
Rozkládací stůl máme na chatě a je senzační. Při rozložení jedné půlky se v pohodě najíme čtyři. Úložný prostor je k nezaplacení. Vřele doporučuji
Designově zdařilý stůl do moderní domácnosti bez retro prvků. Čiré sklo opticky neubírá výměru místnosti a nezakrývá svojí deskou krásnou podlahu.
- Spokojenost.
- Krásný stůl
- Bytelný
- Deska na zvětšení stolu musí být mimo stůl (není vyklápěcí), ale to jsem věděla
Stůl se nám moc líbí, jsme velice spokojeni.
- zajímavý design
- Hezké zpracování
- Snadná montáž
Dobrá recenze
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »