Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
- pevný stůl i po rozložení
- Chytré řešení nohou, které nikde nepřekáží
- Masivní dřevo
- Kvalitní zabalení
- Přesnost sestavení - fixačních bodů není nejlepší, odpovídá zřejmě místu výroby. Nezbytné si s montáží "pohrát"
- nádherný stůl
- snadná montáž
- díky navoskovanému povrchu i snadná údržba (co vylijete snadno setřete hadříkem aniž by zůstávaly fleky)
- komunikace s prodejcem
Hodně jsme před výběrem pátrali, a jsem opravdu rádá, že jsme v poměru cena/kvalita vybrali právě toto zboží. Je univerzální do každého prostoru, je velmi stabilní a sedíme u něj společně moc rádi. Opravdu jsme nadmíru spokojeni a každému doporučuji.
- všechno bylo v pořádku
Jak to mám hodnotiť keď to ešte nemám veď zaplatené to je a možno do marca alebo apríla to bude hotové keby som vedel na začiatku že to tak bude trvať tak sa na to vyseriem a neobjednam si radšej nič
Pozdní dodávka, těžká domluva s dopravcem, dost pochybná kvalita výrobku
Poškrábaná stolová deska, škrábanec na jedné noze stolu. na přídavné desce nedrží pořádně hrana.
Stůl Flamingo se nám velmi osvědčil, užívali jsem si společných chvil v altánu na zahradě až dlouho do podzimu. Je krásně zpracovaný, jednoduchý na sestavení. Dá se rozložit, podle toho, kolik nás ke stolu je. Slouží skvěle.
- pevný, stabilní
- krásný design
Pevná konstrukce
Lůžko vyhovuje našim potřebám.
Zboží je ryhle u zákazníka a kvalitní za rozumnou cenu.
- Lepší návod na montáž
ještě jsem nic nedostal
Prošli jsme hodně obchodů,ale nikde to nebylo to pravé...až tady.. naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Lakšmi - indický nábytek
Děkujeme :-)
- vhodny do mensi kuchyne
bytelný, pevný, hodí se do jakékoli kuchyně
je bytelný, super, lehce se složí, velká spokojenost, hodí se do jakékoli kuchyně
Krásný bytelný stůl, perfektně doladil interiér obýváku. Jsme opravdu spokojený.
Stůl je pevný, robustní. Montáž noh jednoduchá. Stůl byl kvalitně zabalený - dobrá ochrana proti poškození. Jen upozorňuji, že stůl je vysoký 78 cm (obvykle bývají stoly cca 75 - 76 cm) - s tím je třeba počítat, někomu by to mohlo vadit. Na stránkách internetového obchodu to je ale uvedeno, pouze tomu člověk někdy nevěnuje příslušnou pozornost. Nám to vyhovuje. Zatím spokojenost.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »