Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
Cassaredo GENEVA 90x60 sonoma trufel/wenge
Přidáno: 3. listopadu 2023
(naposledy upraveno 3. listopadu 2023)
Zakoupeno v Vikio
- Složitá montáž
- velký jídelní stůl
- skvělá cena
- Stul se da rozlozit
- Noha uprostred, takze neprekazi
- Krasna barva a design
Po rozlozeni desky uplne nelicuji, je to ale mozna zpusobene laickou montazi.. Manual montaze bychom uvitali vice dopodrobna.
Bradop Káj 140(210)x90x76 masiv dub
Ottová
Přidáno: 21. října 2023
(naposledy upraveno 21. října 2023)
Zakoupeno v BRADOP nábytek s. r. o.
- Na dvou nohách jsou velice nenápadně zabudovaná kolečka, takže se se stolem snadněji manipuluje.
- Nohy jsou na krajích, takže ani ten, kdo sedí uprostřed, do žádné nohy nenaráží, jak je tomu u jinak řešených rozkládacích stolů.
- Rozkládací pojezdy jsou poctivě udělané, robustní, nebojím se, že by se časem nějak vyviklaly.
- Rozkládání i skládání je velice snadné, pohodlné.
- V popisu je, že je stůl ošetřen bezbarvým přírodním olejem. Čekala jsem silnější vrstvu - kapka vody/polévky se okamžitě vsákla a udělala flek. Museli jsme stůl zbrousit a natřeli jsme tvrdým voskovým olejem (2 vrstvy, každá schne 8-10h). Teď už jsem s ním spokojená.
- Mezi hlavní částí stolu a rozkládací částí je po rozložení trošku mezera.
- Chtělo by to lepší manuál na sestavení vyrobku
Se stolem jsem velmi spokojená je přesně takový jako na obrázku
stabilní
- Kvalitní provedení
- Super cena
pěkné zpracování stolu
stul bylo jednoduche poskladat,je hezky a kvalitni
ok
Je krásný, pěkné zpracování.
Telefonicky jsem dohodl s dodavatelem zaslání bílého stolu .Rozměrově mi vyhovuje. Měl sem za to, že jde o stůl, který je na skladě. Nevěděl jsem, že se stůl bude zhotovovat až po potvrzení mého zájmu. Z masivní reklamy na internetu jsem zjistil, že je také možno volit jiné, než bílé provedení stolu AT-3006 WT. Mám na mysli v dekoru dub sonnora .Obracím se na vás s prosbou, zda i přes delší čas
by nebylo možné provést popsanou změnu. Opakovaně jsem se pokoušel s vámi spojit .Váš server nereagoval.
Na chalupu v pohodě.
- Dodání o víkendu, když jsme doma, takže za nás super
krásný stůl, jsem z něj nadšená, zpracování kvalitní
Halmar Rozkládací jídelní stůl BRADLEY - bílá/dub lefkas
Přidáno: 10. srpna 2023
(naposledy upraveno 10. srpna 2023)
Zakoupeno v Nábytek ATAN
- Stůl je dostatečně velký, pevný, masivní.
Stul je krasny a stabilni
- Materiál
- Těžký stůl
- Ruční práce
Zakoupeno v jídelním setu. Odpovídá našim představám o výrobku. Na prodejně veškeré zboží předvedou a můžete vyzkoušet. Určitě se vrátíme. Doporučuji.
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní materiál
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »