Nejnovější recenze ze sekce Jídelní stoly
- Kvalitní výrobek,spokojen.
- Přírodní materiál, krásná struktura dřeva
Reakce obchodu Lakšmi - indický nábytek
Děkujeme :-)
- jednoduchá montáž
- dobrá kbvalita
kvalita a design
- Je velmi vhodný a praktický do malenšich prostor.
Vše v pořádku dle zakázky.
- pevné tvrdé dřevo
- krásná kresba dřeva
- nezvyklý originální design
Reakce obchodu Lakšmi - indický nábytek
Děkujeme :-)
- většina stolu je masiv - z masivu jsou nohy, celá deska kde je horní strana dýha, zbytek stolu menší části jsou z MDF
- stůl je těžký a vypadá bytelně, je stabilní i po roztažení
- vše lícuje tak jak má
- po roztažení stolu na maximum je pohodlné místo pro 6 lidí - pokud si sednou těsněji k sobě tak by se dali vedle sebe posadit i 4 lidi z jedné strany - celkem 8 lidí
- . balení obsahuje 3 krabice
- zasekl jsem se při montáži u kroku kde se smontovává pojezdový mechanismus rozdělávání stolu s deskou stolu - otvory na mechanismu neseděli s předvrtanými otvory ze spodní strany desek ale po vyzkoušení prohození desek na opačné strany už vše celkem sedělo jen se muselo použít trochu hrubé síly aby otvory a předvrtané díry byly opravdu slícované - jinak montáž šla hladce, potřeba je dělat ji ve 2 lidech jelikož stůl váží celkem dost
koupil jsem za méně jak 10 000Kč a za tyto peníze si myslím že je to poctivý výrobek a dobrý poměr cena, materiál a kvalita zpracování
- Krásná souprava pro malé děti.
Za ty peníze pěkný stůl.
- pěkný pevný stůl, splnil očekávání.
jednoduchá montáž, malé odření boční desky a rýha na hraně desky
- Stůl je pevný, rychle smontovatelný. Jsem spokojená,za tu cenu kvalitní výrobek.
Velmi spokojen.
- Výborně řemeslně zpracován
- Ëstetický vzhled
- plastové krytky úhelníků se špatně zacvakávají
Chtěli jsme stabilní stůl bez nohou v rozích, kvůli stěsnanému prostoru okolo a tomu stůl vyhovuje výborně.
Doplnili jsem ho do kovové spodní desky kolečky, takže s ním lze nyní dobře manipulovat, když si lidé okolo sedají.
Doporučil bych to i výrobci jako alternativu na objednání.
Bohužel jsme ale zjistili až po smontování, že 70x110 cm je v našem případě moc, potřebovali bychom 60x90 cm, to se ale nevyrábí.
- těžký, bytelný, pevný a vkusný stůl
- zabalen s poškozenou deskou
Stůl dodali s potlučenou dýhovou deskou na dvou místech, obal byl však neporušený.
- funkční fungující výrobek
- Velice pěkný a kvalitní stul
- Kvalita provedení luxusní
kvalita provedení
jak mohu hodnotit produkt či nákup, když dosud nemám zboží? Má být tento dotazník vtipem? Kdy zboží obdržím?
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »